About

Over Lifeinspired.nl

Lifeinspired.nl is een Nederlandse lifestyle blog voor vrouwen van alle leeftijden. Er komen diverse leuke en interessante onderwerpen aan bod. Van wonen tot relaties, van beauty tot reizen en van werk tot entertainment; je vindt het hier allemaal. Lifeinspired.nl is veelzijdig en, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van blogs geïnspireerd op het dagelijks leven.

 

Ik ben Lifeinspired.nl begonnen omdat ik graag over diverse uiteenlopende onderwerpen schrijf en het leuk vind om mensen te informeren, entertainen, enthousiasmeren en inspireren. Ik wens je veel plezier op Lifeinspired.nl. Laat gerust een berichtje achter. Altijd leuk!

Elke week verschijnen er 2 nieuwe blogartikelen op Lifeinspired.nl; op maandag en donderdag om precies te zijn. Zo weet je precies wanneer je een nieuwe blog kunt verwachten!

 

Natuurlijk kun je Lifeinspired.nl ook volgen op social media. Je vindt de social media kanalen rechts van dit bericht en rechts bovenaan de webpagina; klik op de icoontjes en je wordt erheen gestuurd. Zo blijf je op de hoogte wanneer er een nieuwe blogpost is verschenen. Handig!

Over mij

Ik ben Kelly, geboren en getogen in het groene Lelystad. Ik ben 34 jaar oud en woon op een heerlijke plek waar ik zó het bos in kan lopen. Ik deel mijn huis met mijn 2 honden, kat en Mexicaanse oranje dwergkreeften. Yep, ik ben een echte dierenvriend! Ik ben trotse tante van 3 prachtige kids (2 meiden en een jongen).

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als contentschrijver. Ik ben daar in 2018 mee begonnen op de e-commerce afdeling van een bekende fotowinkel op Urk. Inmiddels vervul ik eenzelfde functie voor een bedrijf dat zich bezighoudt met grootkeukens en horeca-apparatuur. In oktober 2021 ben ik cum laude afgestudeerd met een 9,9 voor de opleiding HBO Contentmarketing.

 

Ik heb Lifeinspired.nl opgericht in juni 2021. Ik kan er lekker mijn ideeën en creativiteit in kwijt. 

Ik ben iemand die graag buiten is. In de natuur kan ik mezelf weer helemaal opladen. Natuurlijk neem ik dan ook graag mijn honden mee. Ik vind het heerlijk om samen een flink stuk te wandelen in het bos. Verder mag ik graag op de racefiets of mountainbike springen voor de nodige kilometers. 

 

Zoals veel mensen ga ik ook graag op vakantie. In de zomer ga ik meestal kamperen op Texel met een tunneltent. Ik ben echt dol op het eiland!. Uiteraard gaan de honden ook gezellig mee, want Texel staat bekend om zijn ‘hondvriendelijkheid’. 

 

Ik kan enorm genieten van een goed boek, een game op zijn tijd en van fotograferen. Lekker op de bank een Netflix serie of film kijken vind ik ook fijn, net als bullet journalen en creatief bezig zijn. In de wintermaanden ligt er steevast een Jan van Haasteren puzzel op mijn eettafel of kleur ik mezelf zen met een volwassenen kleurboek van Johanna Basford. Denksport is ook iets dat ik graag doe in mijn vrije tijd en bovendien blijf ik er scherp bij. Naast mijn ‘girly’ interesses heb ik ook interesse in auto’s. Zoals je leest heb ik veel hobby’s! 

 

Ik hoop dat je een leuke tijd hebt op Lifesinpired.nl. Veel plezier!