About

"Upgrade je leven!"

Over Lifeinspired.nl

Hoe jij je voelt is van grote invloed op je dagelijks leven. Het leven is zoveel leuker als je gelukkig en gezond bent.

Je bezoekt Lifeinspired.nl waarschijnlijk omdat je wilt weten hoe je jouw leven kunt verbeteren. Misschien wil je gezonder gaan eten? Meer bewegen? Of misschien wil je wel lekkerder in je vel komen te zitten?

Wat jouw doelen ook zijn, Lifeinspired.nl is er om jou te inspireren. Van fysieke tot mentale gezondheid en van meer bewegen tot lekkere recepten. Alles om jouw leven gezonder, leuker, gelukkiger en gemakkelijker te maken!

Over Life Inspired

Ik ben Lifeinspired.nl in 2021 gestart. In eerste instantie begon Lifeinspired.nl als een lifestyle blog. Ik merkte al vrij snel dat ik vooral blogs schreef over lichamelijke en mentale gezondheid. Dat vind ik zelf het leukst en meest interessant.

 

Hoewel ik het ook leuk vond om over bredere onderwerpen te schrijven, merkte ik dat mijn interesse voornamelijk in deze hoek lag. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met mijn eigen zoektocht naar een beter leven; ik wil namelijk gezonder eten, meer bewegen en mezelf mentaal ook top voelen. En dat ook zo houden!

 

In januari 2022 besloot ik om jullie ‘mee te nemen’ in deze reis naar een leuker, gezonder en gelukkiger leven. Zo kan ik mijn eigen ervaringen direct met jullie delen en wellicht wat tips geven. En aangezien ik zelf ook nog steeds aan het ontwikkelen ben als persoon, werkt dit van twee kanten!

Elke week verschijnen er 2 nieuwe blogartikelen op Lifeinspired.nl; op maandag en donderdag om precies te zijn. Zo weet je precies wanneer je een nieuwe blog kunt verwachten!

 

Natuurlijk kun je Lifeinspired.nl ook volgen op social media. Je vindt de social media kanalen rechts van deze pagina en rechtsbovenaan de webpagina; klik op de icoontjes en je wordt erheen gestuurd. Zo blijf je op de hoogte wanneer er een nieuwe blogpost is verschenen. Handig!

Over mij

Over mij

Ik ben Kelly, geboren en getogen in het groene Lelystad. Ik ben geboren in 1987 en woon op een heerlijke plek waar ik zó het bos in kan lopen. Ik deel mijn huis met mijn 2 honden, een kat en Mexicaanse oranje dwergkreeften. Yep, ik ben een echte dierenvriend! Ik ben trotse tante van 3 prachtige kids (2 meiden en een jongen).

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als online contentschrijver. Ik ben daar in 2018 mee begonnen op de e-commerce afdeling van een bekende fotowinkel op Urk. Inmiddels vervul ik eenzelfde functie voor een bedrijf dat zich bezighoudt met grootkeukens en horeca-apparatuur. In oktober 2021 ben ik cum laude afgestudeerd met een 9,9 voor de opleiding HBO Contentmarketing.

Ik ben iemand die graag buiten is. In de natuur kan ik mezelf weer helemaal opladen. Natuurlijk neem ik dan ook graag mijn honden mee. Ik vind het heerlijk om samen een flink stuk te wandelen in het bos. Verder mag ik graag op de racefiets of mountainbike springen voor de nodige kilometers. 

Zoals veel mensen ga ik ook graag op vakantie. In de zomer ga ik meestal kamperen op Texel met een tunneltent. Ik ben echt dol op het eiland!. Uiteraard gaan de honden ook gezellig mee, want Texel staat bekend om zijn ‘hondvriendelijkheid’.

Ik kan enorm genieten van een goed boek, een game op zijn tijd en van fotograferen. Lekker op de bank een Netflix serie of film kijken vind ik ook fijn, net als bullet journalen en creatief bezig zijn. In de wintermaanden ligt er steevast een Jan van Haasteren puzzel op mijn eettafel of kleur ik mezelf zen met een volwassenen kleurboek van Johanna Basford. Denksport is ook iets dat ik graag doe in mijn vrije tijd en bovendien blijf ik er scherp bij. Naast mijn ‘girly’ interesses heb ik ook interesse in auto’s. Zoals je leest heb ik veel hobby’s!

Ik hoop dat je een leuke tijd hebt op Lifesinpired.nl. Veel plezier!