Persoonlijk

Lifeinspired.nl slaat een andere weg in!

Ik ben Lifeinspired.nl in 2021 gestart. In eerste instantie begon Lifeinspired.nl als een lifestyle blog. Ik merk de laatste tijd dat ik vooral blogs schrijf over lichamelijke en mentale gezondheid. Dat vind ik zelf het leukst en meest interessant om mee bezig te zijn en om over te schrijven.

 

Hoewel ik het ook leuk vind om over bredere onderwerpen te schrijven, merk ik dat mijn interesse voornamelijk in deze hoek ligt. Dat heeft ongetwijfeld ook te maken met mijn eigen zoektocht naar een beter leven; ik wil namelijk gezonder eten, meer bewegen en mezelf mentaal ook top voelen. En dat ook zo houden natuurlijk!

 

Ik heb dan ook besloten om Lifeinspired.nl te gaan wijden aan alles wat je helpt op weg naar een leuker, gezonder en gelukkiger leven. Zo kan ik mijn eigen ervaringen direct met jullie delen en wellicht wat tips geven. En aangezien ik zelf ook nog steeds aan het ontwikkelen ben als persoon, werkt dit van twee kanten!

 

Ik hoop dat jullie de nieuwe weg die Lifeinspired.nl nu inslaat kunnen waarderen en dat jullie er natuurlijk iets aan hebben. 🙂 
Ik wens jullie in elk geval veel plezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *